top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

פסטו כוסברה

פסטו כוסברה

פסטו כוסברה הוא גרסה רעננה ומפתיעה לרוטב האיטלקי הקלאסי. שילוב הכוסברה עם גרעיני דלעת וגבינת פקורינו יוצר טעם עשיר ומורכב. מושלם לפסטה, כממרח או כתוספת למנות שונות


זמן הכנה: 10 דקות | רמת קושי: קל | ערכים תזונתיים


מצרכים לפסטו כוסברה:

  • 80 גרם גבינת פקורינו

  • 2 שיני שום קלופות

  • 40 גרם עלי כוסברה (בלאדי מהשדה, לא ארוזה משקיות)

  • 80 גרם גרעיני דלעת מקולפים וקלויים

  • 125 גרם שמן זית

  • חצי כפית מלח דק

  • פלפל שחור לפי הטעם

  • ״קצה״ של פלפל צ׳ילי חריף

  • רבע כפית פלפל גרוס

  • חצי כפית דבש

  • מיץ מחצי לימון


הוראות ההכנה:

  1. במכתש ועלי, מתחילים עם השום, המלח והפלפל השחור. מוסיפים את הכוסברה והשמן ומכותשים לתערובת חלקה.

  2. מוסיפים את הגבינה ומערבבים שוב עד להיווצרות משחה.

  3. מתבלים בדבש ובמיץ הלימון לפי הטעם.

  4. מאחסנים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.

טיפים:

  • ניתן להשתמש גם בכוסברה רגילה, אך הכוסברה הבלאדי נותנת לפסטו טעם מיוחד יותר.

  • אם אין מכתש ועלי, ניתן להשתמש במעבד מזון.


ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)


3 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page