top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

קרם ברולה קלאסי

עודכן: 13 באפר׳

קרם ברולה צרפתי עם סוכר מקורמל בקערת פורצלן
תמונה: טעמים אורבניים

קרם ברולה הוא קינוח צרפתי קלאסי עם שכבת קרם וניל עשיר וסוכר מקורמל מלמעלה. מתכון מדויק ואלגנטי שכל ביס ממנו הוא פינוק של ממש.


מצרכים לקרם ברולה:

  • 2 מכלי שמנת מתוקה 38% (אם אפשר להשיג 42% אז יותר טוב 500 מ״ל)

  • 80 גר׳ סוכר לבן

  • כפית תמצית וניל ( אל תוותרו על זה)

  • 5 חלמונים L

  • קורט מלח

  • 3 כפות סוכר חום

  • ברנר גז



הוראות ההכנה:

  1. בסיר מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, הסוכר, והווניל ומכבים.

  2. במקביל, מחממים את התנור ל-100 מעלות.

  3. בקערה טורפים את החלמונים ומעבירים אליה מעט מהחלב הרותח וטורפים במהירות (השוואת טמפרטורות כדי שלא תהיה לנו ביצה מקושקשת).

  4. מעבירים פעם שנייה עוד מעט מהחלב החם וממשיכים לערבב.

  5. שופכים את תכולת הקערה לשארית תכולת הסיר ומערבבים הכל היטב במטרפה.

  6. מחכים כדקה עד שבועות הערבוב ישקעו.

  7. שופכים דרך מסננת דקה לכלים מתאימים וחסיני חום.

  8. מניחים את הכלים על תבנית אפייה וממלאים במים עד לחצי גובה הכלים.

  9. אופים 25-30 דקות עד להתייצבות בצדדים.

  10. מוציאים מהתנור בעדינות ומניחים על השיש כחצי שעה להתקרר.

  11. עוטפים בניילון נצמד (כדי שלא יהיו אדים על הקרם).

הגשה:

  1. מפזרים סוכר בשכבה אחידה על הקרם ובאמצעות ברנר גז מקרמלים את הסוכר. מגישים מיד.

אפשר להוסיף לסוכר קצת קינמון
 

על המתכון

קרם ברולה הוא קינוח קלאסי שמקורו בצרפת, בעל מרקם קרמי וקטיפתי שמאזן בין מתיקות עדינה ועשירות של וניל, לשכבת סוכר פריכה וקרמלית שנשברת בצליל ממכר. זהו קינוח שמגישים באירועים חגיגיים וגם כקינוח רומנטי לארוחה מיוחדת. ההכנה פשוטה למדי והתוצאה יוקרתית וטעימה.

 

ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)




Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page