top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

קונפי שום

צנצנת זכוכית מלאה בקונפי שום זהוב עם שמן זית וענפי טימין טריים.

קונפי שום הוא תוספת נהדרת ורב-שימושית למטבח. השום המתובל והנימוח ושמן הזית הארומטי משתלבים נהדר בסלטים, פסטות, פיצות ומנות נוספות. מתכון פשוט ומפנק שמתאים לכל טבח ביתי.


מצרכים לקונפי שום:

  • 2 ראשי שום מקולפים

  • 2 ענפי טימין או אורגנו או זעתר טרי

  • 1 פלפל צ'ילי קטן

  • בערך 2 כוסות שמן זית


אופן ההכנה:

  1. בקלחת קטנה שמים את השום, הטימין, והצ'ילי. מכסים בשמן זית עד לכיסוי ועוד חצי ס"מ.

  2. מבשלים על הלהבה הכי נמוכה כשעה עד לריכוך השום (זמן הבישול תלוי בטריות השום).

  3. משאירים בצד לקירור מוחלט ומאחסנים במקרר.

  4. השמן המתובל נפלא לשימוש במגוון מאכלים.


הערות:

  • קונפי שום הוא תוספת נפלאה למגוון מאכלים, כגון סלטים, מרקים, פסטות או פיצות.

  • ניתן לאחסן את קונפי השום במקרר עד חודש.



ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית)

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)


3 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page