top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

איקרה רומנית אמיתית

ממרח איקרה רומנית בקערה מעוצבת, מקושט בבצל ירוק וזיתים שחורים, מוגש לצד לחם טרי.

ממרח איקרה רומני מסורתי עם מרקם אוורירי, טעם עשיר וביצי דגים שמתפצפצות בכל ביס. אייקון קלאסי שמתאים למריחה על לחם טרי או להגשה לצד בירה ירקות וחמוצים



מצרכים איקרה רומנית:

  • ביצי דגים מ-2 קרפיונים בינוניים

  • חצי כוס מיץ לימון

  • 1 כף חומץ

  • 2 בצלים קצוצים

  • כף מלח שטוחה

  • 2.5 כוסות שמן קנולה

  • 2 פרוסות עבות חלה לא טרייה (רק הפנים הלבן) או לחם לבן מושרות במים וסחוטות היטב

  • כף גדושה סודה לשתייה

  • בצל ירוק קצוץ

  • כמה זיתים שחורים


אופן ההכנה

  1. הכנה מוקדמת:

    • שוטפים היטב את ביצי הדגים במים קרים ובזרם איטי.

    • מנקים ושמים במסננת לשעה במקרר כדי להגרת הנוזלים.

    • זורים מעל מלח ועוטפים בניילון נצמד למשך הלילה.

  2. הכנת הממרח:

    • במעבד מזון מערבבים בעדינות ובמהירות אחידה את ביצי הדגים יחד עם הלחם (שיהיה סחוט היטב ממים), מיץ לימון, סודה לשתייה ובצל עד לתערובת אחידה.

    • מתחילים לזלף בהדרגה את השמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת ממרח סמיך.

במידת הצורך, מוסיפים עוד שמן או מדללים מעט עם מי סודה קרים אם הממרח סמיך מדי.

מגישים עם בצל ירוק קצוץ וזיתים שחורים.


ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)



0 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page