top of page

הצטרפו לערוץ ה WhatsApp שלנו!
קבלו מתכונים חדשים, טיפים קולינריים והשראה למטבח ישירות לנייד.

בלינצ'ס לפסח




בלינצ'ס רך וטעים במיוחד, מותאם לפסח עם קמח תפוחי אדמה. ניתן למלא בגבינה, ירקות או כל מילוי שאוהבים!


מצרכים לבלינצ'ס לפסח (כ-18 בלינצ'ס גדולים):

  • 5 ביצים

  • 2 וחצי כוסות מים

  • 5 כפות שמן

  • ½ כפית מלח

  • ¼ כפית סודה לשתייה

  • ¾ כוס + 2 כוסות קמח תפוחי אדמה

  • 1 כפית אבקת אפייה



אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים עם מטרפה במשך כדקה עד שהתערובת חלקה.

  2. מסננים את הבלילה במסננת דקה כדי להימנע מגושים.

  3. מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים רק בפעם הראשונה.

  4. יוצקים מצקת קטנה מהבלילה, ומסובבים את המחבת עד שהבלילה מכסה את כולה.

  5. מטגנים כדקה, עד שהבלינצ'ס מתייצב ונפרד מהמחבת.

  6. הופכים את הבלינצ'ס על קרש חיתוך ומיד מגלגלים בעדינות.

מילוי וגלגול:

  • מניחים כ-2 כפות מהמילוי הרצוי במרכז כל בלינצ'ס.

  • מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים ליצירת גליל מהודק.


ערכים תזונתיים ל-100 גרם:

הערכים התזונתיים מבוססים על המרכיבים והכמויות המופיעים במתכון ומחושבים ע"י מערכת AI (בינה מלכותית).

(מומלץ להתייחס לערכים אלו כאל הנחיה כללית, ולא כאל נתונים מדויקים לחלוטין)




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page